Captain, my captain.(foto: united, twitter)

Noe av det tyngste for en fotballspiller er å ha en stadion buende mot deg i misnøye. Verre er det når det er dine egne supprtere. Verst er det når det skjer allerede før sesongstart. Dette kan bli den nye arbeidsdagen til Harry Maguire.

Forrige sesong led United-supporterne og trengte noen å sette finger på for den katastofalt dårlige sesongen. Ole Gunnar Solskjær fikk fingeren på seg av klubben med sparken i november, Harry Maguire ble blinket ut av supporterne i siste halvdel av sesongen. Det ble stilt spørsmål til tempo, vurderingsevne og kapteinsmaterialet i «Big Harry».

LES: Chris Wilder kopierer suksessen med Dean Henderson

Hvis Maguire skulle være i tvil, en gjeng United-supportere brukte testkampen mot Crystal Palace til å fortsette pipekonserten mot kapteinen deres.

Erik ten hag ga supporterne beskjed denne måneden at han ikke så noen grunn til å fjerne Harry Maguire som United-kaptein, på Melbourne Cricket Ground i Australia vant United 3-1 med scoringer lekre scoringer av Martial, Rashford og Sancho, Harry Maguire fikk servert pipekonsert når han var nær ballen.

Nå vet vi ikke hvor mange og hvilke United-supportere som hadde behov for å vise sitt misnøye med Captain Maguire, men vi tipper dette ikke blir et enkeltstående tilfelle. Erik ten Hag har fått noe å tenke på frem mot sesongstart. Kapteinen hans skal være en samlende person for hele klubben, vi kan ane at dette ikke blir tilfellet med Maguire som banesjef. What do you do, ten Hag?

PS: Det var en sann fornøyelse å se perioder med Uniteds tikk-takk-spill mot Palace.