Maestro. (foto: roma, twitter)

José Mourinho er sjelden fornøyd med overgangsvinduet, uavhengig av klubb. Det toppet seg i siste sesong hos Manchester United da han brukte store deler av preseason og starten av sesongen på å fortelle verden «hvor ræva» troppen hans var. Så da han i sommer startet i samme sporet hos Roma med å kritisere klubbens jobb på overgangsmarkedet, tenkte vi vårt. Så ble Paulo Dybala avbildet smilende den burgunderrøde drakta, og Roma var igjen på offensiven.

Nå skal neste prestisjesignering være så og si på plass for Mourinho.

LES: Daily Mail: Phil Foden har forhandlet seg frem til en massiv lønnsøkning

De siste ukene har Georginio Wijnaldum vært sterkt linket til Roma. Med europaligaspill på Serie A-klubben denne sesong var vi overbevist om at ingen godt Champions League-vante stjernespillere ville akseptere overgang til en klubb uten CL-billett. Paulo Dybala viste oss at det var feil.

Så da en av Jürgen Klopps tidligere mest betrodde spillere var ryktet til Roma, tenkte vi «selvfølgelig». Vi har skjønt at José Mourinho har et ry og en overtalelsesevne som få andre managere, ifølge overgangsjournalist Romano har Mourinho også lykkes med den nederlandske landslagsspilleren.

SE: Første titt på Keanu Reeves retur i John Wick 4

Den italienske overgangsjournalisten og et medlem av Wijnaldums team har bekreftet at den nederlandske midtbanespilleren er bare noen få skritt unna å bli klar for Roma, og blir det siste overgangskuppet for hovedstadsklubben. Roma møtte PSG-representantene utover kvelden i går i et forsøk på å løse opp i uenigheter om de økonomiske rammene for leieavtalen.

Etter et møte som varte i flere timer, klarte partene å bli enige etter at PSG møtte representantene for Renato Sanches, som de har valgt til å erstatte Wijnaldum med. Roma har fått PSG til å betale 25% av midtbanespillerens lønn, etter at de først insisterte på at Roma måtte betale 100% av lønnen hans.

Det ble imidlertid gjort store fremskritt sent i kveld etter at Humphry Nijman, agenten til Wijnaldum, informerte begge klubbene om at hans klient ville være villig til å ned noe i lønn for å få i stand en avtalen. Mourinho har også skaffet seg kjøpsopsjon på den tidligere Liverpool-spilleren.

LES: Bekreftet: Chelsea har endelig slått Barcelona i signeringskamp!

Klubbene har ikke signert dokumentene, men avtalen er ventet å bli fullført i løpet av denne dagen. Jose Mouriho ruler!