Erik ten Hag har alternativene klare dersom Antony overgangen går i vasken (foto: united, twitter)

Selv om Barca-president Joan Laporta sier de aldri ville presse frem et lønnskutt eller å presse Frenkie de Jong av klubben ved et salg, tyder alt på at ting ikke er på stell. Selv om United og Barca skal ha vært enige om overgang for ten Hags tidligere midtbanedirigent, skal den nederlandske landslagsspileren har nektet overgang. Nå er forhandlinger på gang som trolig slukker alt håp i United-leiren om de Jong-signering.

Ifølge The Athletic var Barca og United enige om handel, mens hovedpersonen selv ikke var interessert. Det fristet visst ikke med europaligaspill. Nå har Barcelona skjønt de må gi opp United-sporet og tilby de Jong et annet alternativ for at klubben skal realisere salget de hele veien har kalkulert med da de startet sommerens elleville shoppingrunde.

LES: Mourinho har klart «det umulige» for andre gang i sommer!

Litt spesielt er det da at det pågår forhandlinger mellom Chelsea og Barcelona. Ifølge både The Athletic og Football London pågår det nå konkrete forhandlinger. Den oppegående engelske journalisten David Ornstein skriver Chelsea øyner stor mulighet til å sikre seg de Jongs signatur.

LES: UEFA med gigantbot til Lillestrøm

For oss høres det ut som Erik ten Hag kan se langt etter en Frenkie de Jong i United-troppen. Men, hvor stor verdi har egentlig Man Utd av en spiller som nekter å spille for klubben?