Ten Hag skuer utover troppene. (foto: united, twitter)

En stort sett alltid smilende Ole Gunnar Solskjær ble oppfattet som «svak» og «for snill» som Man Utd-manager. Nå har steinansiktet Louis van Gaal og José Mourinho tidligere vist at en buldrende tøff fasade hos Unted-manageren ikke nødvendigvis er løsningen. Likevel, det er noe befriende når vi følger Erik ten Hags første måned med styring og siste uttalelser.

Det var etter søndagens treningskamp mot Rayo Vallecano på Old Trafford at det skjedde noe totalt uakseptabelt for Erik ten Hag.

LES: Mourinho har klart «det umulige» for andre gang i sommer!

Eller rettere sagt, før treningskampen var over. Cristiano Ronaldo var på banen de første 45 minuttene, og ble sett kjørende bort rett etter – før kampen var i nærheten av over. Dette var selvfølgelig en gavepakke til engelsk media, men Erik ten Hag benytter muligheten til å vise spillerne og resten av verden at dette er en mentalitet og atferd som er historie på Old Trafford.

Ronaldo var tydeligvis heller ikke den eneste som ikke ble med på oppsummeringen etter kampen.

-Det var mange andre som dro hjem. Jeg tolerer det definitivt ikke. Det er ikke akseptabelt for noen. Jeg forteller dem (spillerne) at det er uakseptabelt, at vi er et lag, en tropp og at man blir til det er ferdig, sier Erik ten Hag til Viaplay.

LES: Arsenal-helten og Manchester United floppen Alexis Sanchez river opp Inter Milan-kontrakten for ny klubb

Ten Hag stiller også krav til at spillerne bruker fritiden sin riktig (etter «hvile er også trening»-prinsippet), de som ikke er hundre prosent dedikert til jobben hos Man Utd – hele døgnet – har ingen fremtid hos nederlenderen. Takk!