Mourinho, the One, the Only. (foto: Roma)

Jose Mourinho har vært aktiv etter å bli sendt på porten hos Roma i januar. Det er tydelig at portugiseren vil tilbake raskest mulig. Ifølge engelsk og tysk media har Mourinho sendt signal han er tent på både jobben hos Bayern München og en retur til Manchester United, men interessen har tydeligvis vært alt annet enn gjensidig. Nå ligger et tilbud på bordet som Mourinho neppe tar som et godt tegn.

The Special One er ute etter å lede en klubb som kan være med på å gi ham spillerne og budsjettene til å kjempe helt i toppen, da er det ikke akkurat toppen av lykke å bli vurdert som neste Fenerbahce-trener.

LES: Bayern München var villig til å betale over 200 millioner, men det var nesten en milliard for lite

Ikke et vondt ord om tyrkisk fotball, men det er tvilsomt Mourinhos ego åpner opp for et steg ned fra de fem største ligaene – hvis han ikke drar til Saudi-Arabia for å fylle sparekontoen. Ifølge tyrkiske Spotsdigitale har Aziz Yildrim lovet, som del av pakken hvis han blir valgt til klubbpresident hos Fenerbahce, Mourinho som neste trener.

ENGELSKE KLUBBER: Kaptein Martin Ødegaard leder Arsenal-spillerne til vill klubbrekord

Det tyrkiske mediet hevder Yildrum allerede har vært i kontakt med Mourinho, som skal ha mottatt et tilbud om jobben (med forbehold om at Yildrum vinner valget, selvfølgelig).

For Mourinho å bli vurdert som den naturlige neste Fenerbahce-treneren, er ikke akkurat et tegn på at han er på toppen av ønskelista hos storklubbene.