Oliver Glasner

Fortsatt etter å ha snakket med nesten alle managere som finnes har ikke Bayern München klart å finne en erstatter for manager Thomas Tuchel som må forlate klubben om noen få uker.

En av utfordrerne til stillingen var Crystal Palace manager Oliver Glasner, men beløpet London-klubben ønsket for å slippe var mildt sagt uutholdelig for Bundesliga-klubben.

Bayern München kjenner godt Oliver Glasner fra Bundesliga. 49 åringen har tidligere ledet både Eintracht Frankfurt og VfL Wolfsburg.

Les: Får kastet ny kontrakt etter seg da han skrev klubbhistorie i Premier League

Bayern var klare til å betale opptil 18 millioner euro for den østerrikske manageren, men ifølge SPORT BILD krevde presidenten for Crystal Palace, Steve Parish, minst 100 millioner euro for Glasner!

Crystal Palace krevde 1,16 millliarder kroner for Oliver Glasner for å bli med Bayern München. Selvsagt trakk bayerne seg fra forhandlingene umiddelbart.

Østerrikeren fanget oppmerksomheten til blant annet Bayern. det faktum at han siden utnevnelsen i midten av februar 2024 har tapt kun tre av ti kamper i Crystal Palace. Glasner vant nylig stort over Manchester United og på lørdag vant de 1 – 3 borte mot Wolverhampton.