Numero uno. (foto: roma, twitter)

José Mourinho er sikkert fortsatt skuffet og grinete etter å ha blitt sendt på dør i Premier League – igjen. Men et solid plaster på såret må være Roma-ledelsens nesegruse beundring.

For oss høres dette ut som den perfekte klubben for José Mourinho. Resultatene til Roma er så som så, der pilene nødvendigvis må peke oppover, i kombinasjon med at ledelsen ser på Mourinho som The Special, Spesial One.

Les: Ny Tottenham-manager slipper å ha Real Madrid bankende på døra

-Da Josè ble ledig, sprang vi med det samme etter muligheten for å prate med en av de største managerne gjennom tidene. Vi ble blåst bakover av Josés vinnervilje og hans passion for spillet. Uansett hvor mange trofeer han har vunnet, så er hans primære fokus alltid på det neste, sier sportsdirektør Tiago Pinto til klubbens hjemmeside.

Der kom den nesegruse beundringen, som Mourinho aldri var i nærheten av å få hos United eller Tottenham. Så kommer lovnaden om at «gode ting kan faktisk ta tid».

-Vi vet at det tar tid, tålmodighet og de riktige personene i de rette stillingene for å bygge et suksessrikt prosjekt. Vi er spesielt sikre på at José er den perfekte manageren til prosjektet vårt både på kort og lang sikt.

For et utgangspunkt for Mourinho! Samtidig vet portugiseren bedre enn de fleste at arket med festtalene brennes så fort motgangen kommer – uavhengig av hvilken liga du befinner deg.

Lykke til!

Les: Loris Karius tilbake i fanget til Liverpool