Drittlei hele opplegget.

Vi ønsker Loris Karius alt godt etter å ha blitt kjørt gjennom tørketrommelen siden maikvelden i Kiev, men det vil seg liksom ikke.

Som Liverpool-spiller i eksil, klarte Karius seg bra hos Besiktas, men ikke bra nok (i forhold til betalingsviljen til den tyrkiske klubben. Denne sesongen skulle Union Berlin løse floken.

Les: Mourinho klar for ny managerjobb – sender en takk til Manchester United

Union har klart seg bra, nå bare fire poeng bak en kvalikplass til Europaligaen, men skal vi tro Abendzeitung har leveransene til Karius ikke overbevist.

Den tyske avisen hevder Union Berlin har bestemt seg for å hente inn dansken Frederik Rønnow for å pushe førstevalget Andres Luthe.

Dette betyr at Liverpool-spilleren trolig igjen må ut på flyttefot. Union Berlin jaktet i utgangspunktet Bayerns reservekeeper Alexander Nübel, men utlån til Monaco fristet mer for 24-åringen.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

For Karius blir resultatet det samme. Med 381 minutter på banen for Union blir det dessverre inget nytt fotball-liv i Berlin, noe som var planen tilbake i mars.

-Jeg har fortsatt kontrakt med Liverpool til 2022, men selvfølgelig kunne jeg tenke å bli i Berlin hvis alt stemmer, sa Karius til Bild.

Da er vi her igjen. Loris Karius sendes tilbake i fanget til Liverpool, som allerede har skuffen full av egne utfordringer.

Les: Verdens beste manager? Han jobber for Manchester City, han