Isak Helstad Amundsen har ikke tatt barten selv om han har forlatt Bodø. Bilde Molde FK

Molde som vant Eliteserien 2022 var ganske langt unna sist sesong. – Et aktivt vintervindu tyder på at målet er høyere enn sist sesongs femteplass. Mats Møller Dæhli, Albert Posiadala, Valdemar Lund, Alwande Roaldsøy og Halldor Stenevik jar entret dørene på Aker Stadion og må kommer det en forsvarsspiller fra rival og regjerende seriemester Bodø/Glimt.

Forsvarsspilleren Isak Helstad Amundsen har signert en fireårskontrakt med Molde.

Les: Vil utvide Barcelona-kvartetten til en kvintett!

Det føles veldig bra. Molde er en profesjonell toppklubb med kvalitet både på og utenfor banen, så dette passet meg perfekt, sier Amundsen til Molde sine sider.

Helstad Amundsen startet karrieren sin i barndomsklubben Brønnøysund, og i 2018 tok han steget inn i akademiet til Bodø/Glimt. Siden overgangen til Bodøværingene har han også hatt et utlån i Tromsø i 2021, hvor han ble godt kjent med flere av gutta som spiller for Molde i dag. Til sammen står han oppført med 56 kamper på øverste nivå i Norge i tillegg til tre scoringer. Gjennom sine år i Bodø/Glimt står den hurtige midtstopperen igjen med to seriegull og to gruppespill i Europa Conference League.

Les: Carlo Ancelotti er sikker han kan få Manchester United-duo til å briljere igjen