Erik ten Hag kan ikke lenger forsvare Antonys manglende prestasjoner (foto: Manchester United, twitter)

Forrige uke meldte Daily Mail Oscar Bobb var tett på forlengelse hos City, på mandag kom bekreftelsen. Nå melder det engelske mediet at Manchester United åpner opp for et solid priskutt på en av klubbens største investeringer.

Sommeren 2022 strakk klubben seg lengre enn langt for å gi Erik ten Hag sin favoritt hos Ajax, Antony. Da Ole Gunnar Solskjær var på vakt, vurderte United-speiderne den brasilianske spilleren til en markedspris på rundt 25 millioner pund, året etter betalte United rundt 86 millioner pund for spilleren.

LES: Det lukter spektakulær gjenforening på Philippe Coutinho

24-åringen har noen unike dribleraid på kanten, men som altfor ofte ender med at han mister, eller blir fratatt ballen før Manchester United kan få uttelling. Ifølge Daily Mail åpner United, med Ratcliffe ved rattet, for bud på Antony i sommer.

Så hva krever en klubb for spilleren til godt over milliarden med 9 scoringer og 4 assists på 70 kamper? Daily Mail hevder Manchester United senker kravet til rundt 40 millioner pund, halvparten av det klubben selv betalte. Det skal ikke være noen tvil om at neste sesong starter uten Antony.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United

Tilbyr mer enn det Jürgen Klopp tjener og mye mer enn det Thomas Tuchel drar inn