Milan Skriniar

Dette er potensielt gode nyheter for Paris Saint-Germain som vet de aller fleste synes Barcelona er mer sexy enn dem. Inter Milan-forsvarer Milan Skriniars fremtid er usikker, ettersom kontrakten løper frem til sommeren, og klubben har signalisert de selger i vinter dersom han ikke fornyer.

Skriniar var av stor interesse for Paris Saint-Germain i sommerens overgangsvindu, men en overgang ble aldri realisert for spilleren da de franske mesterne ikke var villige til å møte prisen, som var på imponerende 70 millioner euro. Nå derimot, hvis det ikke forlenges vil prisen i januar reduseres kraftig, noe som har vekket interessen til Barcelona.

Ifølge Gazzetta dello Sport vurderer ikke Skriniar muligheten til å signere for Barcelona, ​​og vil heller flytte til Paris Saint-Germain eller fornye avtalen med Inter.

Les: Tottenham ser på med skrekk at forholdet mellom Andrea Agnelli og Massimiliano Allegri rakner

Gerard Piques kontrakt som går ut til sommeren og med det ryddes det til en annen forsvarsspiller på Camp Nou, men den forsvareren kommer ikke til å bli Skriniar.

Andre klubber er også interessert i Skriniar, blant annet Manchester United og Chelsea.

Inter vil kreve rundt 25 millioner euro fra enhver klubb som ønsker å signere Skriniar i overgangsvinduet i januar hvis de ikke klarer å forlenge avtalen hans utover juni 2023 innen da.

De er innstilt på å foreslå et nytt kontraktstilbud til ham for å unngå å miste slovakeren på en gratis, og ideelt sett ønsker de å beholde ham etter å ha sett hvor viktig han er for deres lag gjennom årene.

Les: Slik blir du en god oddspiller