Martin Sjølstad

Det blir spennende å se hva en av OBOS-ligaen beste backer kan få til i Eliteserien. I vår omtalte VG 21 år gamle Martin Sjølstad som en av de som kan «komme langt», har de rett er Kristiansund bare neste skritt på veien ut og opp.

Sportslig leder Terje Wiik har bare godord å komme med på egne sider: «Med Martin på laget, får vi en moderne back som har stor fart og god fysikk. Spilleren passer fint inn i hvordan klubben tenker alder og stallsammensetning»

Les: Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

Trener Christian Michelsen gleder seg å få Martin inn i laget. «Han er enormt løpssterk og energisk i sin rolle som vingback. Opp og ned langs siden gjennom hele kampen. Han har en god venstrefot og er godt trent».

Martin selv sier at han ser på Kristiansund som et perfekt sted å utvikle seg som fotballspiller.

«Det er stas når KBK kommer på banen og ønsker deg som KBKspiller. Jeg tror jeg kommer utvikle meg mye som fotballspiller her. Løpskraft er en av mine styrker og jeg kommer løpe raskt og mye for laget for lidenskap. Jeg håper å bidra og jeg gleder meg til å spille på Kristiansund Stadion foran Uglan og resten av supporterne her.» sier Martin Sjølstad.

Kristiansund har allerede hatt suksess med å hente backer fra OBOS-ligaen. Snorre Strand Nilsen, som kom til klubben fra Raufoss før sesongen, scoret hele seks mål på 28 kamper i ligaen denne sesongen.

Les: Real Madrids «evige trio» fortsetter