Anthony Martial

Noen ganger finner man noe som er verdt mer enn penger, det er i hvert fall tankegangen til Atletico Madrid nå som de nærmer seg Manchester United med et forslag om en bytteavtale.

Anthony Martial er ikke fornøyd om dagen, det er ingen hemmelighet, den franske superstjernen vil spille fotball! 10 kamper totalt denne sesongen og de aller fleste fra benken holder rett og slett ikke. Spissen som elsker å score har bare et mål denne høsten.

Les: Rafael Benitez har tatt den Store praten med Everton-ledelsen

Martials agent var tydelig på spissens ønske om å forlate Old Trafford med franskmannen. – Hele oppholdet på Old Trafford, helt siden han kom i 2015 har vært en berg og dalbane, med både gode og dårlige perioder.

Manchester United har nå en angreps rekke det er særdeles vanskelig å komme inn på, Anthony Martial konkurrerer med Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani, Marcus Rashford, Jadon Sancho og Mason Greenwood og akkurat nå er de alle foran.

Nylig ble midlertidig manager Ralf Rangnick spurt om situasjonen og svarte: «Jeg kommuniserer ikke med agenter via media og presse. Spilleren har ikke snakket med meg eller oss om det.»

Ideen fra Atletico er å inkludere en spiller i bytteavtalen som de vet Manchester United Ønsker. Kieran Trippier var et United-mål i sommer og ønsket å bytte, men da fikk de et tydelig nei.

Los Rojiblancos er ikke den eneste siden som er interessert i Martial. Som 90min rapporterte tilbake i september, vurderer Borussia Dortmund å signere ham som en erstatter for Erling Haaland, som er allment forventet å dra til sommeren.

Paris Saint-Germain kan også tilby Martial en rømningsvei, selv om de allerede ser godt stablet ut i spissavdelingen.

Les: Gjør dette hvis idretten din gjør at du trenger et lån