Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Lille-president Olivier Letang utelukker ikke muligheten for å signere Eden Hazard, som har slitt med å få spilletid i Real Madrid så langt denne sesongen under Carlo Ancelotti.

Hazard debuterte i Lille tilbake i 2007/08 og ledet laget til en historisk hjemlig dobbel i 2011 da Ligue 1-laget vant både ligatittelen og Coupe de France.

Les: Atletico Madrid er svært interessert i et bytte med Anthony Martial

«Harzard tilbake til Lille? Det er ikke umulig,» sa Letang til L’Equipe Soir.

«Jeg drar til Spania om nødvendig. Det kan virke umulig. Selvfølgelig er Hazard en utrolig spiller med mye kvalitet. Akkurat nå er han en Real Madrid-spiller og har en kontrakt med den klubben.»

Hazard forlot Lille i 2012 for å slutte seg til Chelsea, hvor han trivdes før han flyttet til Real Madrid, som han kun har spilt 55 kamper for på to og en halv sesong.

Med Vinicius Junior i god form så langt denne perioden, har Hazard startet på bare fire LaLiga Santander-kamper, og en potensiell avgang i januar har ikke blitt utelukket av klubben.

Den belgiske landslagsspilleren har spilt 400 minutter med fotball denne sesongen og tråkket på banen i bare syv minutter i Real Madrids fire siste kamper.

Les: Gjennombrudd for Nicolai Hauge i spansk fotball