Fikk også noen dager med smil i Barcelona. (foto: barcelona, twitter)

Argentineren vil for evig og alltid bli husket av Manchester City-supporterne og i Premier League. I løpet av perioden 2011-21 sto Aguero bak 184 scoringer i verdens tøffeste liga og et symbol på Citys utvikling til å bli best på balløya. Så, i sommer skulle karrieren avsluttes med endelig å få spille sammen med kompisen Messi.

Vi vet alle hvordan det gikk. Aguero ble hentet til Camp Nou, Messi forsvant ut svingdøra. Aguero slet så med skade og dårlig form i sesongstarten, men ble så klar til å levere i Barca-drakt.

Så kom hjerteproblemene i oktober etter fem kamper. Da var det snakk om at Agüero ville være ute i tre måneder med en serie av hjerteundersøkelser for å grundig kartlegge situasjonen hans.

Ifølge Radio Marca blir det ikke mer venting. Agüero har tatt avgjørelsen om at han gir seg som profesjonell fotballspiller, en avgjørelse som bli offentliggjort denne uken.

Tok gjerne tre av gangen hos City. (foto: city, aguero)

Trist, men fornuftig. Ingen grunn til å risikere noe når du har oppnådd noe av det største av det største som fotballspiller med City.