Har all grunn til å smile. (foto: roma, twitter)

Alt som var en selvfølge under Ole Gunnar Solskjær er alt annet enn selvfølge under Ralf Rangnick. Dette er oppskriften når en manager skal inn og endre utviklingen til laget, for José Mourinho betyr dette at planen for januar må skrotes.

Roma har nå ni poeng opp til 4. plassen i Serie A (én kamp mindre spilt), og José Mourinho har ingen ambisjoner om å «sulle» nede i Conference League eller Europaligaen. Roma-manageren har siden de brutale Bodø/Glimt-kampene lagt ut hvor svak troppen han overtok egentlig er.

Dette skulle det gjøres noe med i januar, og Mourinho hadde sitt «first choce» sittende på benken hos Manchester United.

Diogo Dalot hadde overbevist på utleie til AC Milan forrige sesong, ifølge Corriere Dello Sport er Mourinho desperat etter å signere en høyreback – Dalot skulle være løsningen. Det så lyst ut for Roma, spesielt etter at Dalot hele veien har stått bak Wan-Bissaka i køen.

Dalot er plutselig med i gjengen. (foto: united, twitter)

Så entret Rangnick scenen i Manchester. Etter dette har Dalot vært the man på høyresiden. 90 minutter i begge Premier League-kampene som begge endte med clean sheet og 1-0 seier.

Ifølge Corriere Dello Sport har Mourinho og Roma skjønt at Dalot ikke blir tilgjengelig i januar som forventet, og har istedet snudd seg mot Norwich´s Max Aarons og RB Leizpig´s Benjamin Henrichs.

Vi kan forestille oss det ble slengt noen portugisiske banneord på bakrommet hos Roma…