Spilleren Moyes bare skal/må ha. (foto: west ham)

Forrige sesong misset spissen Adam Hlozek en stor del av sesongen etter brudd i foten. Når du likevel står registert med 15 scoringer og 9 assists etter endt sesong, da har du teft.

West Ham har skjønt hva som bor i 19-åringen, som denne sesongen har vært den store sjansesprodusenten hos Sparta Prague med 12 assists i tillegg til 5 scoringer på 26 kamper. Ifølge Football-insiders kilde har West Ham henvendt seg til den tsjekkiske klubben for å sjekke hva som må til for å vinne kampen om signaturen til spissen.

Ikke overraskende er et kobbel av Premier League-klubber og andre europeiske klubber også på Hlozek, inkludert Liverpool. Ifølge Football-Insider sto tenåringen allerede på Liverpools shortlist i april, og har fulgt utviklingen til Hlozek siden.

Adam Hlozek

Football-Insider hevder det må opp i bud på 16-20 milloner pund for å overbevise Sparta til å slippe spissen midtveis i sesongen.

David Moyes har tidligere sagt han er på utkikk etter en nummer 9 som kan være der som et alternativ for førstevalget Michail Antonio. West Ham har en fordel med at de også allerde har to tjekkiske spillere i troppen, Tomas Soucek og Vladimir Coufal, som kan sørge for at Hlozek får en smooth overgang til Premier League.

19-åringen Hlozek har siden han ble hentet opp fra akademiet 111 kamper for Sparte (33 scoringer og 33 assists) og 12 landskamper for Tsjekkia.

David Moyes ser en spiller i 19-åringen som både kan leverere de neste månedene frem mot sesongslutt og samtidig være en viktig angrepsbrikke for kommende sesonger.

Det er helt tydelig at denne signeringskampen akter Moyes å vinne.