For noen få uker siden var tidligere Manchester United manager Jose Mourinho, nå keiser av Roma, overbevist om at Diogo Dalot som han hentet fra Porto sommeren 2018 til Old Trafford igjen skulle komme under hans kjærlige ledelse.

Den portugisiske høyrebacken som nå har rukket å bli 22 år gammel har fått en ny vår etter Ralf Rangnick overtok som midlertidig manager. – Han blør for drakta og har i løpet av kort tid blitt en naturlig del av førsteelleveren.

Les: Daily Mirror: Ny manager på toppen av Manchester Uniteds ønskeliste

Nå er alle rykter om at hans tid på Old Trafford snart er over borte som dugg for solen, Corriere Dello Sport at en overgang til den italienske hovedstaden er lite sannsynlig og at hans sjef i noen måneder høsten 2018 må se seg om etter alternativer.

Vi kommer til å få flere et måls kamper.

Manchester United scorer ikke flere mål etter Ralf Rangnick overtok som manager, men de slipper inn færre slik som gårsdagens 1 – 0 seier mot Norwich i går. De to siste kampene i Premier League har det ikke vært noen baklengs.

Jose Mourinho skal være skuffet og har gitt beskjed til sine folk i Roma at de raskt må søke alternativer. Blant andre Norwichs Max Aarons og RB Leipzigs Benjamin Henrichs er aktuelle.

Les på F7: J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris