Ny yndling i Premier League. (foto: palace, twitter)

Vi skal ikke pirke i det åpne såret til Everton-supporternes 14. plass på tabellen og heller hylle Patrick Vieira, Conor Gallagher og Palace-gjengen.

Både Crystal Palace og Everton kom inn i kampen med altfor mange tap på de siste fire kampene. På Selhurst Park var det Palace som var mest tent på poengene. Første scoring kom ved stjerneskuddet Conor Gallagher fem minutter før pause, James Tomkins plasserte ballen i mål ved bakerste stolpe etter corner til 2-0.

Les: Dette begynner å minne om da Tuchel tok over Chelsea – og alle vet hvordan det gikk…

Så sørget Everton for litt spenning da Solomon Rondon reduserte åtte minutter senere til 2-1. Fem minutter før full tid kom innbytter Anthony Gordon så nær, så nær til å utligne, men avslutningen ble reddet av en våken Palace-keeper.

Så var det 21-åringen Gallaghers tur igjen. Midtbaneturboen vant ballen tilbake høyt oppe på Evertons banehalvdel og plasserte den like godt via tverrliggeren til 3-1. En befriende første seier på fem kamper for Vieira og Palace!

Gallagher noterte seg for sin 6. Premier League-scoring denne sesongen, dette er en spiller som garantert står på blokka hos flere Premier League-klubber hvis muligheten byr seg.

Les: Ronny Deila dro til med New Yorks mest bejublende «strippeshow»!