Adrien Rabiot med kamerater

Manchester United jakter ivrig på forsterkninger i sommer, men heldigvis har de ikke kommet dit at de kaster penger i bøtter og spann etter hvem som helst.

Manchester Uniteds jakt på Adrien Rabiot anses over på grunn av Juventus-spillerens lønnskrav.

United ble enige om en overgangssum for Rabiot forrige uke, men har ikke blitt enige om personlige vilkår i forhandlinger med hans agent og mor Veronique, melder Independent.

SISTE: I ferd med å ombestemme seg om Ronaldo

27-åringen dukket opp som et overraskende alternativ til Uniteds sommerlange jakt på Frenkie de Jong.

Adrien Rabiot og hans mor Veronique er dyre i drift

John Murtough, Uniteds fotballdirektør, reiste til Torino forrige uke i håp om å avslutte forhandlingene med Rabiots representanter.

Men etter at partene ikke ble enige om lønn, vil Uniteds forsøk på å forsterke midtbanen fortsette inn i de siste ukene av sommerens overgangsvindu.

United har også lagt planen om å signere Antony på is, etter at deres siste bud på €60 millioner ble avvist. Ajax ønsker ikke å selge og krever hele €80m for spilleren, noe Ten Hag ikke føler spissen er verdt.

Tyrell Malacia, Lisandro Martinez og Christian Eriksen er foreløpig beholdningen for Ten Hags sommerhandel.

Erik ten Hag er ivrig etter å hente nye signeringer til troppen sin etter en desperat dårlig start på sesongen, hvor United ligger på bunnen av Premier League-tabellen etter å ha tapt begge åpningskampene.

På mandag venter Liverpool.