Det er helt klart, som Swiss Ramble så tydelig med en serie med Twitter meldinger viser at Glazer familien BARE bryr seg om Manchester United så lenge de kan stikke et enormt sugerør ned i klubbkassa. – Vi var alle klar over at det dreide seg om mye penger, men at det var så mye er sjokkerende.

Det overrasker ingen at de amerikanske eierne ikke har lyst til å selge ei heller at Manchester United fansen er fly forbanna.

Les: Setter klubbrekord med gigantbud på Matheus Nunes


Glazers eierskap av Manchester United handler bare om penger!.

Den grufulle starten på Uniteds Premier League-sesong har nok en gang utsatt eierne for kritikk. Manager Erik ten Hag leder et lag som ligger på bunn i Premier League etter to kamper og på mandag møter de Liverpool. En spøk som verserer i sosiale medier går som følgende: «Hvis ikke Manchester United scorer mot Liverpool, blir månedens mål for August et selvmål» (Alexis Mac Allister satte selvmål i 1 – 2 kampen mot Brighton. – Den argentinske midtbanespilleren satte ballen i eget mål i det 68 minutt)

LES: En av PSGs «utstøtte» hentes til Premier League

United-fans har protestert mot Glazers helt siden den amerikanske familien tok over i 2005, og det var i en periode da de vant ligatitler og Champions Leagues.

Fansen forventes å protestere igjen neste uke, i kampen mot Liverpool.

Twitter-kontoen Swiss Ramble, som ofte briljant forklarer fotballvirksomheten, satte sammen tråden og avslørte at Tampa Bay Buccaneers-eierne har tatt 1,6 milliarder pund ut av Old Trafford i løpet av deres periode så langt. – Det er omtrent 20 milliarder kroner!

Les: Noen som husker Cristiano Ronaldos stolte bilkjøp forrige gang han spilte for Manchester United?

United har brukt mye på overganger de siste årene, men pengene har ikke kommet fra eierne i det hele tatt, det kommer bare fra hva klubben genererer. – Det er i skarp kontrast til regjerende seriemestre Manchester City som har pumpet inn 684 millioner pund i klubben. – Selv Liverpool eierne som mange ser på som litt gjerrige har brukt 110 millioner pund.

De røde djevlene er faktisk den eneste klubben på toppen i engelsk fotball som betaler utbytte til eierne, mens de fortsatt betaler lånene og renter på pengene som er lånt for å kjøpe klubben.

Det har vært snakk fra tidligere United-direktør Michael Knighton om at han ønsker å sette sammen et konsortium for å prøve å kjøpe klubben fra Glazers.

Det vil imidlertid ikke være så lett å få klubben vekk fra dem, med Joel og Avram som skal ha rundt 4 milliarder pund for å selge klubben.

Det er ikke rart de ønsker så mye når de kan fortsette å ta penger ut av United i årevis og år fremover og fortsette å tjene milliarder uten å selge.

Så mens rivaliserende fans vil fortsette å tro at protestene handler om mangel på suksess, blir det tydeligere at det handler om det faktum at Glazers ikke bare gir noe til United, men stadig bare tar.