Ikke helt happy med starten, nei. (foto: west ham, twitter)

West Ham sliter i Premier League-starten, Thilo Kehrer er satt på «de utstøtte»-lista i PSG. Dette må jo være en god match.

Det er hvertfall i den retningen det går. I 2018 skjøv PSG 37 millioner euro over bordet til Schalke O4 for å sikre seg den tyske midtstopperen. I sommer har 25-åringen ifølge L’ Equipe fått beskjed fra Paris-klubben at han skal godta exit, eller plasseres på farmerlaget i 5. divisjon.

LES: I ferd med å ombestemme seg om Ronaldo

West Ham er ikke alene om å ønske seg midtstopperen med 128 kamper i PSG drakta og 20 for Die Mannschaft, og har fått sterk konkurranse fra Sevilla. Julen Lopetegui og gjengen har ifølge overgangsjournalist Romano innsett at Kehrer ønsker seg til West Ham, og har i stedet siktet seg inn på Tanguy Nianzou hos Bayern.

Romano hevder London-klubben er rett rundt hjørnet med å få på plass signaturen, der de personlige betingelsene allerede skal være på plass.

Forrige sesong var Kehrer 34 kamper på banen for PSG, West Ham har vist med sesongstarten, der spesielt 1-0 tapet mot Nottingham Forest svei godt, at de mangler noe før overgangsvinduet stenger. En midtstopper som har vært aktiv forrige sesong for en av verdens beste klubber kan definitivt bli en solid forsterkning å ha med seg videre for David Moyes.

LES OGSÅ: Mathias Normann er svært nær overgang til Serie A