Hvem er kongen..? Hvem er kongen..?. (foto united, twitter)

United vil gjøre store forandringer for å få klubben ut av krisen.

Manchester United skal være villige til å la Cristiano Ronaldo forlate Old Trafford i løpet av det nåværende overgangsvinduet. Ten Hag og direktørene på Old Trafford skal ha ombestemt seg på grunn av bekymringer om hvordan Cristianos humør påvirker moralen i troppen.

SISTE: Manchester United i avanserte samtaler om Atletico Madrid -spiss

Manager Erik ten Hags offentlige holdning har vært at Ronaldo (37) ikke er til salgs og er en del av planene hans.

Imidlertid har de høye herrer i klubben blitt skremt over hvor raskt de overveldende positive følelsene rundt kubben under en vellykket pre-season-turné i Thailand og Australia har forsvunnet.

Portugiseren har ett år igjen av kontrakten han signerte da han kom tilbake til klubben fra Juventus for mindre enn 12 måneder siden. men Ronaldo vil at United skal la ham forlate denne sommeren.

To Premier League-tap i sesongåpningen mot Brighton og Brentford har gjort at klubben føler de må gjøre noen endringer fort før sesongen blir ødelagt før den har begynt.

SISTE: Endelig noen oppløftende nyheter for United

Portugiseren sies å ha en negativ innvirkning på hele klubben. Han kommuniserer nesten ikke med lagkameratene i kantinen og har ikke lagt skjul på ønsket om å ville bort.

Kilder har fortalt BBC Sport at de frykter at det ikke vil bli noen endring på Uniteds problemer før Ronaldo har forlatt klubben. Selv om det ikke kommer inn noen erstatter så tror flere at stemningen i klubben vil bedres så mye at alle vil prestere på et høyere nivå om superstjernen drar.