Matheus Cunha

TalkSPORT skriver at at Manchester United nærmer seg en signering av Atletico Madrids unge spiss Matheus Cunha. Men La Liga-klubben vet at United er desperat og vil ha mer enn de 50 millioner euro som er lagt på bordet.

LES: Arsenal kan få verdifull gavepakke

Fabrizio Romano melder også at United er i dialog med brasilianerens representanter, men at dette også gjelder flere spillere.

The Athletic skriver at både Jamie Vardy og tidligere nevnte Alvaro Morata er to spissalternativer som vurderes av Ten Hag, sammen med Atletico Madrids Matheus Cunha.

Jamie Vardy i rødt ville vært et merkelig syn

The Sun påstår at United også vil gi Chelsea kamp om Barcelonas Pierre-Emerick Aubameyang, som har fått en prislapp på rundt 30 millioner euro.

SISTE: Endelig noen oppløftende nyheter for United

Men det er liten tvil om Matheus Cunha er den mest spennende spilleren på denne listen.

23-åringen har fortsatt fire år igjen av kontrakten i Madrid etter å ha flyttet dit fra Hertha Berlin for ett år siden for €30 millioner. Men Atletico som ønsker å redusere lønnsutgiftene og spare penger, kan de likevel være villige til å la ham gå for det rette beløpet.

Cunha har syv landskamper for Brasil men har blitt brukt mest som innbytter i løpet av sin første sesong i LaLiga med 29 opptredener, seks mål og fire målgivende pasninger på Wanda Metropolitano.

Diego Simeone har mange spisser til disposisjon med Alvaro Morata, Joao Felix, Antoine Griezmann, Angel Correa og Cunha, som kom inn i 83. minutt i mandagens 3-0 seier over Getafe.