(foto: arsenal, twitter)

Det kan lønne seg for Arteta og Arsenal å være tålmodig

Arsenal kan få viljen sin i jakten på Youri Tielemans.

Tielemas har blitt koblet til Arsenal de siste månedene for å styrke midtbanen.

Leicester gikk glipp av ethvert UEFA-engasjement denne sommeren, mens Arsenal har Europa League å konkurrere i, noe som kan friste belgieren.

SISTE: Endelig noen oppløftende nyheter for United

Det har imidlertid vært en del tvil i det siste om mulighetene for en Tielemans-overgang denne sommeren. Selv om det er et par uker igjen av overgangsvinduet, har Arsenal satt på bremsen.

London-klubben mener at Leicesters prisantydning er for høy, siden den belgiske landslagsspilleren er inne i det siste året av kontrakten. Arteta skal være villig til å vente til neste sommer for å signere ham gratis.

Youri Tielemans kan gå gratis neste sommer

Strategien kan være risikabel, fordi andre klubber kan komme inn eller Leicester kan forlenge avtalen med Tielemans. Men ifølge The Times er det grunn til å tro at Arsenals plan kan lønne seg.

De hevder at det ikke har vært noen møter mellom Tielemans representanter og Leicester om en fornyelse. Og at klubben skal forberede seg seg på å miste Tielemans gratis neste sommer.

SISTE: Everton har avslått bud på 470 millioner fra Chelsea!

I stedet for å forhaste seg gjennom et salg som ikke er på deres vilkår, ser det ut til at Leicester er mer fornøyde med å dra nytte av Tielemans’ tjenester en sesong til, noe som kan være mer verdifullt for dem enn en lav overgangssum de ville fått denne sommeren.

Leicester Citys midtbanespiller Youri Tielemans blir fortsatt koblet til Manchester United, i tillegg til Arsenal.

Tielemans vil bare 26 år gammel når han kan gå gratis neste sesong om ikke noe skjer i sommer.