Erik ten Hag har alternativene klare dersom Antony overgangen går i vasken (foto: united, twitter)

Det er ikke akkurat lystig stemning på Old Trafford om dagen, «redningsmann» Erik ten Hag har så langt ikke fått til noe som helst og i følge Talksport ekspert Jamie O’Hara gjør han meningsløse endringer som faktisk kan ende med at Manchester United rykker ned.

Erik ten Hags lag er godt forankret i bunnen av Premier League etter å ha tapt sine to første kamper i sesongen, etter de led et sjokktap hjemme mot Brighton i åpningshelgen fortsatt de med å bli fullstendig ødelagt av Brentford sist helg.

Etter to runder er det bare Manchester City og Arsenal som har full pot, mens West Ham og Everton også har null poeng. (Liverpool som spilte uavgjort mot Fulham i første kamp spiller sin andre senere i kveld mot Crystal Palace som tapte sin første mot Arsenal)

LES: Nådeløse mot de som ikke leverer – nå opplever Bayern München hva som kan skje med litt tålmodighet

Brentford under ledelse av Thomas Frank scoret fire mål på 35 minutter, og med det trykket grundig på alarmklokkene hos de røde djevlene. – Manager Erik ten Hag kansellerte øyeblikkelig en fridag og tvang spillerne til å 13,5 kilometer i 30 graders varme. (differensen mellom hvor mye Brentford spillerne løp og hvor mye Manchester United spillerne løp).

I tillegg jobbes det på høygir for å hente inn nye spillere. – Den nederlandske manageren har mistet troen på sine spillere og stadig flere har som O’Hara mistet troen på klubbens redningsmann.

O’Hara er langt fra overbevist om at Erik ten Hag er redde mann for jobben og har frimodig hevdet at Man United kan rykke ned.

Den tidligere Tottenham-spilleren tar bladet fra munnen:

Han sa: «Man Utd kan rykke ned!

«Jeg sier ikke at de vil, men de ble slått av Brighton og tapte 4-0 til Brentford.»

O’Hara la til: «Prestasjonene er skammelige! Ten Hag gjør endringer som ikke gir mening.»

Les: Everton har avslått bud på 470 millioner fra Chelsea!

Gary Neville var som vanlig heller ikke nådig, men han går etter klubbens eiere Glazers familien.

«Den innebygde fiaskoen over en 10-årsperiode og der klubben er nå, må komme tilbake til eierskapet,»

«De har fortsatt ikke håndtert fotballoperasjonen, de har fortsatt ikke håndtert spiller- og rekrutteringsavdelingen, de har fortsatt ikke håndtert stadionet som ruster og trenger enorme penger brukt på det.

«Manchester United trenger en milliard pund i løpet av de neste to-tre årene for å enten gjenoppbygge eller renovere stadion.

«De trenger sannsynligvis ytterligere £500-£600m på en treningsbane og andre infrastrukturprosjekter og fotballinvesteringer.

«De har bare £40-£50m kontanter igjen i banken, de var kontantrike for tre år siden da de hadde £350m i banken, men det har de ikke lenger.

«Noe er nødt til å gi.»

Lettere blir det ikke for Ten Hag da de ønsker Liverpool velkommen til Old Trafford neste mandag.