Erik ten Hag har alternativene klare dersom Antony overgangen går i vasken (foto: united, twitter)

Manchester United har jaktet spilleren gjennom hele sommeren, og han har nå uttalt seg om spekulasjonene rundt fremtiden hans.

Ajax-stjernen Antony utelukker ikke et møte med Erik ten Hag i Manchester United før sommerens overgangsvindu stenger, til tross for at han fornøyd på Johan Cruijff Arena.

SISTE: Everton har avslått bud på 470 millioner fra Chelsea!

United har ikke gitt opp å signere Antony, til tross for at deres siste bud på €60 millioner ble avvist. Ajax ønsker ikke å selge og krever hele €80m for spilleren.

Antony vil gjerne jobbe med Ten Hag igjen

De nederlandske mesterne sies å være desperat etter å beholde ham etter å ha solgt Lisandro Martinez til United, Sebastien Haller til Borussia Dortmund og Ryan Gravenberch til Bayern München for betydelige summer.

Antony svarte angående en mulig overgang til Old Trafford etter å ha scoret et sensasjonelt solomål i Ajax sin 6-1-seier over Groningen.

«Vil Ten Hag ringe meg? Aner ikke,» sa Antony til NOS. «Han må diskutere dette med agentene mine, jeg er fokusert på her. Det som kommer vil komme, vi får se.»

LES OGSÅ: Xavi har bedt Barcelona om å hente klubbens store sønn!

Han la til: «Jeg føler meg bra i Ajax. Jeg gir alt for denne klubben, hvert minutt, så jeg elsker denne byen og denne klubben.»

Etter den miserable sesongåpningen til Ten Hag og United er nok ikke betalingsviljen for Antony blitt noe mindre på Old Trafford.