Bernardo Silva

Manchester City vil mist ha det dobbelte av det de selv betalte Monaco i 2017 for deres angripende midtbanespiller Bernardo Silva. The Athletic melder at på gjentagende forespørsler fra Barcelona har sjefene på Etihad satt prisen til minst 100 millioner euro. – Noe som bare er litt over det konservative Transfermarkt har satt som verdi. (80 millioner euro)

Denne sommeren har Barcelona fått de fleste til å måte med gigantkjøp og ekstreme lønninger, så om de nå på mirakuløst vis klarer å fiske frem enda en milliard.

Les: Xavi har bedt Barcelona om å hente klubbens store sønn!

Så langt i sommer har Barcelona brukt omtrent 153 millioner euro på spillere og forlenget med Ousmane Dembélé til en vanvittig høy lønn. – Det har vært en jevn strøm av av superstjerner inn portene på Camp Nou:

  • Høyreving Raphina kommet fra Leeds for 58 millioner euro
  • Midtstopper Jules Koundé fra Sevilla for 50 millioner euro
  • Spiss Robert Lewandowski Bayern München for 45 millioner euro.

I tillegg har Franck Kessié og Andreas Christensen kommet på gratis overganger.

PÅ SPISSJAKT: Leeds får en travel uke på transfermarkedet

28-åringen har startet på benken for City i sesongens to første ligakamper. Mot Liverpool i Community Shield spilte han samtlige 90 minutter.

Barcelona har med et nødskrik klart å melde opp nye spillere til spill i La Liga, de har solgt ut fremtidige inntekter, blant annet fra TV for milliardbeløp.