En av de få gangene vi har sett Galtier presser frem et smil. (foto: psg, twitter)

Paris Saint-Germain har fått ny manager og ny sportsdirektør som definitivt ikke kaster bort tiden. Listen over spillere som det nye «stjerneteamet» ikke ønsker, er lang. Virkemiddelet for at ingen av spillerne skal føle seg fristet til å hindre exit er rimelig kreativt.

PSG har startet som forventet. 4-0 seier mot Nantes i den franske supercupen, 0-5 overkjøring av Clemont i første Ligue 1-kamp. Så lenge det dreier seg om franske motstandere fremstår den superstjernetunge troppen som i en klasse for seg selv. Christophe Galtier vet bedre enn å la seg lure av plankekjøringskamper mot franske motstandere. Den tidligere Lille -og Nice-treneren vet at han måles på det som kommer når kjenningsmelodien til Champions League spilles før PSG-kampen.

Galtier har dårlig tid med å skape sitt eget lag, og fremstår som rimelig desperat med å få ut spillere før vi trer inn i september måned. Spillere som jevnt over tjener bedre i Paris enn i andre klubber er ikke så lystne på å dra, selv om det innebærer benkesliting trues nå med å måtte spille i fransk femtedivisjon hvis de ikke bidrar til en overgang.

LES: Sommerens gavepakke på vei til Arsenal-supporterne

Ifølge L’Equipe kan «de uønskede» Herrera, Kurzawa, Draxler, Rafinha, Kehrer, Gueye og Icardi havne i et av Paris Saint-Germain sine farmerlag som spiller nede i fransk femtedivisjon. Trusselen er kokt sammen av den nye sportsdirektøren Luis Campos og den nye manageren Christophe Galtier. De trener allerede i «utkanten» av førstelaget, samtidig som andre daglige aktiviteter, som å spise måltider vil være med resten av laget.

LES: Conte sender spiller på utleie – og satser på at det ikke blir retur

Vi legger for ordens skyld med ukelønna til de «utvalgte»:

(fra salarysport.com)

Finner spllerne ikke en løsning før 1. september, må de tilbringe sesongen i Paris. Vi tipper ukelønna på én til flere millioner ikke er like kule å innkassere i fransk 5. divisjon.