pino. (foto: villareal, twitter)

Han takket nei til tilbudet fra Barcelona i 2017. Fem år senere er 19-åringen på vei til Premier League. Yeremy Pino brukte forrige sesong hos Villareal til å markere seg som en av de beste vingene i La Liga. Solide 40 kamper på banen hos trener Unai Emery med seks scoringer og 4 assists i La Liga, scoring også i Champions League.

Dessverre ble Pino skadet siste del av sesongen og gikk glipp av den siste moroa mot Liverpool i Champions League, men jevn leveranse av en tenåring gjennom hele sesongen har imponert stort, også Edu, Mikel Arteta og Arsenal-gjengen.

LES: Ny vending: Vil ha tidligere Ajax-spiller som allerede befinner seg i Premier League

Ifølge footballtransfer er Arsenal nå nær en signering av 19-åringen, der det snakkes om at overgangsrekorden til Villareal ved 40 millioner euros-salget av Cedric Bakambu til Guoan matches med Pino.

Pino vil passe inn hos ungdomsgjengen til Arteta, også Luis Enrique har sett vingens ekstreme utvikling forrige sesong og ga Yeremy debut på den spanske landslaget i vennskapskamp mot Island – hvor det ble scoring. 19-åringen står nå allerede med 4 landskamper.

Hos Villareal-spillerne har det blitt lagt merke til at de er i ferd med å miste tenåringen.

-Det er rykter som kommer og går, men vi forsøker å holde det på avstand. Det er ting du likevel ikke kan lukke øynene for eller ikke kommentere. Nyheten om Pino er sjokkerende, fordi han er en veldig viktig spiller, sier Villareal-spiller Gerard Romero til AS.

Unai Emery har dekning på vingen med Arnaut Danjuma og Samuel Chukwueze, men skulle gjerne vært foruten exit på Pino.

-Hvis det kommer et bud for en spiller som Yeremy Pino, da vil han forlate klubben, uttalte Emery ifølge AS.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

19 år ung, spiller som en erfaren ving, har vist han produserer og har allerede spilt seg inn på et av verdens beste landslag. Å ja, vi glemte å nevne kampen hans mot Espanyol:

LES: Ny vending: Vil ha tidligere Ajax-spiller som allerede befinner seg i Premier League

Sommerens gavepakke er på vei til Arsenal-supporterne.