(foto: united, twitter)

Manchester Evening News er lokalavisa som pleier å ha oversikt over mye av det som foregår bak kulissene hos United. Nå hevder de Erik ten Hag går for en tidligere Ajax-spiller som ikke befinner befinner seg i Barcelona.

Lokalavisa hevder Manchester United jobbet hardt med å signere Timo Werner da han var på exit fra Stamford Bridge, men tapte kampen da RB Leipzig kalte på klubbens «store sønn». Nå styres det inn mot en offensiv midtbanespiller som fungerer i den posisjonen han får beskjed om å spille: Hakim Zieych. Chelsea-spilleren kan også være på vei ut etter at han aldri ble det helt store i den blå drakta siden overgangen fra Ajax i 2020.

LES: Sky Sports: Møter stengt dør hos Manchester United

Hos Ajax var han en av angrepsspillerne ten Hag kunne stole på: 9 scoringer og solide 19 assists på 34 kamper i siste sesongen før overgangen til Premier League, i jubelsesongen til Ajax da de nådde Champions League-semifinalen, leverte Zieych 21 scoringer og 24 assists på 49 kamper!

I verdens tøffeste liga Hos Chelsea har Ziyech ikke fått den samme uttellingen. Forrige sesong ble det 8 scoringer og 6 assists på 44 kamper. Erik ten Hag mener tydeligvis hans tidligere spiller har mer inne i Premier League. Ifølge Manchester Evening News har United-manageren nå satt Ziyech på ønskelista.

LES: Guardiola vil ha Arsenal-stjerne

Interessant vending.