Erik ten Haag ønsker å bli gjenforent med sin tidligere elev fra Ajax. (foto: united, twitter)

Denne ukene kom ryktet seilende fra Paris: PSG hadde tatt hatt samtaler med agenten til Marcus Rashford. Det er delte meninger hos United-supporterne om hvilken betydning den rendyrkede Man Utd-spilleren har for klubbens suksess på kamparenaen, men før forrige sesongs nedtur for vingen, var posisjonen hans i klubben sterk. Det er derfor interessant å se hvordan United-ledelsen med Erik ten Hag vurderer Rashfords rolle. Ifølge Sky Sports var svaret krystallklart.

Ny PSG-manager Christophe Galtier er på utkikk etter en siste spiller til sitt PSG-angrep, ifølge L’Equipe hadde han blinket ut Marcus Rashford som kandidat. Med ett år igjen av kontrakten med United (klubben har opsjon på ytterligere sesong) kan 24-åringen nærme seg slutten på United-karrieren som startet i 2015 etter å ha klatret gradene på akademiet.

LES: Gerrard går for stjernespiss!

Rashford stilte fra start for Erik ten hag mot Brighton (uten at det hjalp noe), men 24-åringen er ute etter jevnt med spilletid. Betyr dette at Manchester United gir Rashford det nødvendige dyttet ut av klubben?

Ifølge Sky Sports har beskjeden til PSG kommet fra United-ledelsen: Marcus Rashford er med 100 prosent sikkerhet ikke til salgs. Nok snakka.