Agentfrue Wanda Nara sørger flittig med å dokumentere livet sitt.

Denne uken meldte TYC Sports at Manchester United hadde fått storfint besøk. Agentfrue Wanda Nara hadde tatt kontakt med en av verdens største klubber for å gi tilbudet om å signere «en spiller de trenger». Den franske storavisen L’ Equipe hevder det er helt spesielle omstendigheter i kulissene hos PSG som gir oss en forståelse av hvorfor agenten ikke sitter og venter på at klubbene skal være den aktive part for en overgang på klienten.

Ifølge TYC Sports la agenten frem et tilbud til United om signering av klientmannen Mauro Icardi. Responsen fra Premier League-klubben på tilbudet skal ha vært rimelig kjølig. Med under tre uker igjen av overgangsvinduet er det liten tvil om at den argentinske landslagsspilleren ikke har noe mer å hente hos PSG med Galtier ved roret.

LES: Ny vending: Vil ha tidligere Ajax-spiller som allerede befinner seg i Premier League

Forrige helg var Mauro Icardi ute av kamptroppen til PSG mot Clement (0-5 seier). Da gikk han kjapt ut og fortalte han hadde tatt ferie med familien fordi klubben hadde gitt beskjed han ikke trengtes til denne kampen. Ifølge L’Equipe trener argentineren med «de utstøtte«.

Og ikke nok med det. Ifølge L’Equipe kan åtte spillere, Mauro Icardi inkludert, havne i et av Paris Saint-Germain sine farmerlag som spiller nede i fransk femtedivisjon. Trusselen er kokt sammen av den nye sportsdirektøren Luis Campos og den nye manageren Christophe Galtier. De trener allerede i «utkanten» av førstelaget, samtidig som andre daglige aktiviteter, som å spise måltider vil være med resten av laget.

Spillere som jevnt over tjener bedre i Paris enn i andre klubber er ikke så lystne på å dra. Utsiktene til spill foran familie og venner i 5. divisjon skal sørge for at motivasjonen naturlig er på plass for aktivt å jobbe for overgang i sommer.

Nå skjønner vi hvorfor agent Nara haster rundt til Manchester United og andre klubber i beste ferietid. Vi ser ikke helt for oss fru Icardi på en 5. divisjonskamp for å heie på mannen.