Maestro ved tegnebordet med god beinplass.

Det har ligget i kortene. Tanguy Ndombele har kontrakt med Spurs til sommeren 2025, men franskmannen er spilleren direktør Paratici og Conte ikke helt finner plassen til. Forrige sesong var den sentrale midtbanespilleren på utleie fra januar til klubben han forlot i 2019. Lyon fikk med seg en kjøpsopsjon i leieavtalen, men valgte å sende spilleren med 110 kamper i Lyon-drakta tilbake til London.

Da Conte tok over roret hos Spurs ble det tidlig klart at spilleren med 46 kamper på banen i 2020/21-sesongen ikke var del av prosjektet til den tidligere Inter Milan-manageren. Nå er det igjen ut på reisefot igjen for Ndombele.

LES: Frankfurt var enig med West Ham, men årets spiller valgte Juventus

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano hevder Tottenham og neste klubb for 25-åringen er enige om leieavtale. Denne gangen er det hos Luciano Spalletti og Napoli, som også har fått bakt inn en kjøpsopsjon. Franskmannen er på vei til Italia for den obligatoriske medisinske testen.

Vi ønsker Dembele lykke til med oppdraget. I London tipper vi det er noen italienere som ønsker han skal overbevise Napoli nok til å trykke på kjøpsopsjonsknappen.

LES: Truer Herrera, Kurzawa, Draxler, Rafinha, Kehrer, Gueye og Icardi med femtedivisjon