Den norske høyrevingen Jens Petter Hauge har fått bevegd seg mye siden han slo igjennom for Bodø/Glimt. For snart to år siden fylte AC Milan klubbkassa til de regjerende seriemestrene med 4,8 millioner euro. I fjor sommer ble det utlån til Eintracht Frankfurt som ser på Hauge som en langsiktig investering.

Ikke lenge etter et kjøp på 10 millioner euro i begynnelsen av juli ble det klart at Bundesligaklubben ville la 22 åringen få kjørt seg skikkelig et år eller to før han «ferdig» utlært ville ta en viktig rolle. Manager Oliver Glasner sender han ut på lån fordi han har tro på nordmannen.

I dag ble en låneavtale klar!. Den belgiske klubben Gent bekrefter signeringen på Twitter og viser med all tydelighet de har store forventninger med sin nye nummer 10.

Les: Setter klubbrekord med gigantbud på Matheus Nunes

Eintracht Frankfurts sportsdirektør Markus Krösche bekreftet også mandag at nordmannen skulle lånes ut til belgiske KAA Gent ut sesongen. «I Gent kan Jens Petter spille regelmessig fra start og også internasjonalt. Den belgiske ligaen er ideell fordi den ligner på Bundesliga når det gjelder intensitet og konkurranse» uttalte Krösche til Kicker.

22-åringen kan debutere for belgierne så tidlig som på torsdag, hvor Gent skal spille kvalifisering til Europa League mot Omonia Nikosia.

Gent har fått en grei start på sesongen med to seiere og to uavgjort på sine fire første kamper og ligger på 4.-plass i ligaen.

LES: En av PSGs «utstøtte» hentes til Premier League