Det lysner. (foto: newcastle, twitter)

Chelseas nye eier er ikke redd for å bruke penger i denne sommeren, og Todd Bohely er ikke ferdig. Men London-klubben er også avhengig av å kvitte seg noen spillere, og her skal Newcastle og Eddie Howe villige til å være behjelpelig.

Newcastle har nå forhørt seg om å signere Chelsea-vingen Christian Pulisic denne sommeren, ifølge Telegraph.

De røpet tidligere denne uken at Pulisic ikke ønsker å gå Leeds United denne sommeren, men Newcastle kan nå prøve å friste til å komme til St James’ Park.

SISTE: I ferd med å ombestemme seg om Ronaldo

Den amerikanske landslagsspilleren kom til Chelsea i 2019 for et gebyr på £58 millioner, men har ikke helt levd opp til prislappen ennå.

Fotballgenial når han holder seg skadefri.

23-åringen har vært strålende i Vest-London, men har slitt med å få en plass på Thomas Tuchels lag.

Men Magpies-sjef Eddie Howe har vært på utkikk etter angripende forsterkninger og skal nå ha rettet oppmerksomheten mot Pulisic.

The Telegraph melder at Newcastle nå har forhørt seg om å signere Pulisic i sommer.

Nærmer seg: Enig om gigantlønn med Chelsea!

Howe og Newcastle skal være interessert i ikke mindre enn fire Chelsea-spillere, inkludert Callum Hudson Odoi, Conor Gallagher og Armando Broja.

Chelsea skal heller ønske å hente Everton-vingen Anthony Gordon til Stamford Bridge i sommer, og har allerede lagt inn to bud. Noe som kan åpne for Pulisic å forlate.

Pulisic fortsatt bare 23 år og har sine beste år foran seg og ville vært et strålende kupp for Howe.

Han startet bare 13 ganger for Chelsea forrige sesong og har ennå ikke startet i den nåværende Premier League-sesongen heller.