Kjønø ferdig i klubben

Resultatene har ikke vært som forventet.

Stabæk Fotball og Eirik Kjønø har i dag blitt enige om at Eirik forlater stillingen som hovedtrener i klubben med umiddelbar virkning.

Etter 20 kamper i OBOS-ligaen ligger Stabæk på femte plass, hele 20 poeng bak Brann. Men det er fortsatt bare fire poeng opp til Ranheim på 2. plass, og opprykksdrømmen lever fortsatt i Bærum.

LES MER: Manchester United trekker seg fra nok en overgang

Assistenttrenerne Hugo Vicente og Petter Belsvik overtar midlertidig som trenere for A-laget.

Klubben ønsker å takke Eirik for innsatsen og ønsker han lykke til med den videre trenerkarrieren, skriver klubben i en pressemelding.

– Det er alltid trist når et samarbeid avsluttes før det skal. Men noen ganger er en endring nødvendig og vi mener at en endring er nødvendig nå. Samtidig er vi veldig takknemlige for det arbeidet og den innsatsen Eirik har lagt ned i den perioden han har vært her nå og vi ønsker han lykke til fremover, uttaler Espen Moe, styreleder i Stabæk Fotball.

SISTE: I ferd med å ombestemme seg om Ronaldo

– Jeg har hatt en fin tid i Stabæk og beklager at resultatene i år ikke har vært som forventet. Jeg respekterer klubbens behov for å gjøre endringer nå og er sikker på at Stabæk kommer til å få gode resultater utover høsten og har en lys fremtid i vente.