Casemiro

Det største problemet til Manchester United hvis du ser på lagdeler er midtbanen, i hvert fall hvis du spør manager Erik ten Hag. – Han har kjempet som en løve for et kjøp av en av hans tidligere Ajax stjerner uten å lykkes så langt.

Nå planlegges et stort raid for Real Madrid-stjernen Casemiro.

De røde djevlene må gjøre store endringer etter å ha tapt sine to første Premier League-kamper for sesongen, som også tilfeldigvis er Erik ten Hags to første seriekamper. De ble slått 2-1 av Brighton 7. august, før de tapte 4-0 på Brentford i helgen.

Manchester United var spesielt dårlige mot Brentford. De tapte luftkamper, klarte ikke å spille opp fra baksiden og gjorde store individuelle feil.

Les: Manchester United trekker seg fra nok en overgang

Ten Hag startet med en midtbane med Fred og Christian Eriksen. Eriksen slet imidlertid i den dypere rollen og ga effektivt bort et mål da han prøvde å hjelpe forsvarsspillerne. Fred gikk av ved pause og ble erstattet av Scott McTominay. Selv om paret ikke bidro til noen Brentford-mål på lørdag, gjorde de lite for å hjelpe United.

Frenkie de Jong skulle inn og forbedre det sentrale midtbaneområdet, noe som har vært et problem i årevis. Nederlenderen er imidlertid ivrig etter å bli i Barcelona. Og hvis han må dra, på grunn av Barcas økonomiske problemer, så ønsker han å gå Chelsea fremfor United.

United hadde en avtale på plass med Barca for De Jongs overgang til Old Trafford. Men siden det har tatt så lang tid for dem å prøve å ordne opp i personlige vilkår, har den avtalen nå gått ut på dato.

Man Utd vil ha Adrien Rabiot og Casemiro
I stedet planlegger de å løse midtbanemarerittet ved å lukke avtalen med Adrien Rabiot og gå etter Real Madrids Casemiro. – Men… United ble enige om en overgangssum for Rabiot forrige uke med Juventus, men har ikke blitt enige om personlige vilkår i forhandlinger med hans agent og mor Veronique, melder Independent. Lønn og bonus som mamma Raboit krever er hinsides noe enhver klubb vil være villig til å betale, med mindre desperasjonen er total.

Marca, melder at det er Casemiro som gjelder og den spanske avisen peker på at flere Manchester United direktører er på plass i Madrid.

SISTE: I ferd med å ombestemme seg om Ronaldo

Det vil bli dyrt!….veldig dyrt

Real Madrid manager Carlo Ancelotti har et svært godt forhold til Casemiro og ønsker ikke å miste ham.

Los Blancos har yngre midtbanealternativer i Fede Valverde, Eduardo Camavinga og sommerankomsten Aurelien Tchouameni. Til tross for dette er den erfarne trioen Casemiro, Toni Kroos og Luka Modric fortsatt viktig.

Real ønsker ikke å forstyrre troppen ved å la en av de viktigste, og mest suksessrike, spillere dra.

Selv om United på en eller annen måte klarer å komme til enighet med Real, ville det være enormt overraskende om Casemiro gikk til Old Trafford. Hos Real er det høyst sannsynlig at han vinner ett, om ikke to trofeer denne sesongen.

Det beste Manchester United kan tilby er spill i Europaligaen. – Med tre år igjen av avtalen og ikke noe ønske om å selge kan Real Madrid ta langt over markedspris og 30 år gamle Casemiro må se på en eventuell overgang til Manchester United som spillere tidligere så på en overgang til Kina. – Lukke øyna og tenke på penga!