Føler seg klar for balløya.

Den spanske landslagssjefen Luis Enrique er i følge Manchester City manager Pep Guiardola og Liverpool manager Jürgen Klopp verdens beste og den mest inspirerende treneren de har møtt. – Nå kan de få Barcelona legenden på motsatt banehalvdel i Premier League.

Den geniforklarte manageren Erik ten Hag har ikke klart, det som mange mener en er umulig oppgave, å snu Manchester United skuta. – Da han ble hentet fra Ajax i sommer var det optimisme en stund inntil to tette tap i serieåpningen. Nå leder han en klubb i kaos som slettes ikke inngir trygghet. Fans, ledelse og spillere er nervøse, samtidig som den nederlandske manageren er stappfull av selvtillit.

Les: Italiensk media: Ny plan for Lukaku

De er nå som vi går inn i VM pausen utenfor topp fire og Champions League kvalifisering og elendig kommunikasjon med klubbens største stjerne Cristiano Ronaldo har, uansett hvem du mener har skylda, sørget for at han aldri igjen kan spille for Manchester United. – Dette er en kar de lønner over 300 millioner kroner i året.

I onsdag spiller Spania mot Costa Rica med Luis Enrique på sidelinjen. – Den spanske landslagssjefen er svært ettertraktet og vil først bestemme seg for fremtiden etter VM. – Når ting har roet seg vil han kunne velge mellom flere, sikkert svært gode tilbud.

AS melder at både Manchester United, en annen Premier League-klubb og Atlético Madrid etter VM. I tillegg ønsker det spanske forbundet å forlenge.

LES: Forhandlingene med Bielsa kollapset

Den argentinske manageren Diego Simeone kjemper nå med ryggen mot veggen i Atlético Madrid, klubben han med til tider stor suksess har ledet siden 2012. – «Den evige treer» er ute av Champions League og nede på femteplass i La Liga med store poengtap før VM pausen.

Manchester United og Atlético Madrid mener altså begge de har funnet en løsning på sine problemer iden spanske landslagssjefen Luis Enrique.

Skulle Luis Enrique gå, blir Ernesto Valverde, Luis De La Fuente og Marcelino sett på som alternativer.