Martinez har ingen planer om å returnere før planen til Milano.(foto: inter, twitter)

Da Lukaku stakk fra San Siro etter å ha scoret Inter Milan til Serie A-tittelen, satt supporterne skuffet tilbake. Hva skjedde, dette var jo den perfekte match mellom klubb og spiller? Etter noen måneder med monsterlønn på Stamford Bridge, skjønte Lukaku også at han hadde det perfekt hos Inter. Nå jobbes det for en permanent gjenforening, men denne gangen kan planen bli veltet.

Lukaku returnerte i sommer til Inter på leie etter en total flopp-sesong hos Thomas Tuchel og Chelsea, men Inter-supporterne og trener Inzaghi har fått lite utbytte av returen. Skader, 256 minutter på kamparenaen og to scoringer så langt på belgieren er ikke noe å skryte av, men ifølge Calciomercato hindrer dette ikke Inter fra å jobbe for å forlenge leieperioden med ytterligere sesong.

LES: Forhandlingene med Bielsa kollapset

Vi tipper Lukaku håper på det samme, men ifølge det italienske mediet har Chelsea sendt signaler om at strategien nå er å hente Lukaku tilbake etter sesongslutt og pushe på for et innbringende salg. Da står Inter Milan og Lukaku uten mulighet til å forenes på permanent basis.

LES OGSÅ: Spansk media: Ronaldo har gitt Ancelotti og Real Madrid en åpning