Passion. (foto: leeds, twitter)

Leeds ble de siste årene kjent og beryktet for sin unike angrepsstil og imponerende fitness. Marcelo Bielsa ledet den stolte klubben tilbake i Premier League etter seksten år med tørke. I den andre sesongen i Premier League var det likevel over for Bielsa, da trøkken kom i februar 2022 med fire tap på rad og 17 baklengs. De siste ukene har Bielsa forhandlet for et comeback til verdens tøffeste liga.

Ifølge Football-Insider har det pågått advanced talks mellom argentineren og Bournemouth, men kjent som en tøff forhandler har Premier League-klubben ikke kommet i mål med Bielsa. Når 67-åringen skal overtales til å returnere til balløya skal alt være perfekt tilrettelagt.

LES: PSG åpner for salg

Football-Insdiers kilde hevder forhandlingene nå har kollapset, der det styres inn mot at vikar Gary O’Neil tar over på permanent basis etter tre måneder med gode resultater: seks kamper uten tap, så fire tap på rad, så den overraskende 3-0 over Everton før VM-pausen.

For Bielsa fortsetter jakten på det neste passende prosjektet. Vi tar gjerne en ny runde med Bielsa-fotball i Premier League.

LES OGSÅ: Spansk media: Ronaldo har gitt Ancelotti og Real Madrid en åpning