Bruker bare de beste, ikke de best betalte. (foto: real, twitter)

Denne uken jobber Manchester United med løsningen på Ronaldo-knuten. Etter intervjuet der portugiseren langet ut mot klubb og enkeltpersoner, er exit uunngåelig. Agent Jorge Mendes har fått oppgaven med å gi klienten en overgang som signaliserer at CR7 «går til noe større». Bayern München har hatt sine samtaler med Mendes, nå skal Real Madrid ha fått et tilbud de kan si ja til.

37-åringen samlet 450 scoringer på 438 kamper i Real-drakta frem til exiten i 2018. Et ikon for kongeklubben, men etter exiten fra San Bernabeu har også Benzema fått mer plass og gjort jobben til Ronaldo både i La Liga og Champions League. Carlo Ancelotti fått med seg Ronaldos to sesonger hos Man United, og er sikkert ikke lysten på å ødelegge dynamikken han har bygd opp i Real-troppen. Likevel, manageren har også fått seg en utfordrende situasjon på topp. Unibet: Sjekk ut velkomsttilbud

Forrige sesong hamret Ballon d’Or-vinner Benzema inn 44 scoringer og spilte den store hovedrollen da Real snudde PSGs marsj mot kvartfinale, stanset av Benzemas tre scoringer på de siste tretti minuttene. Denne sesongen har muskelskade holdt franskmannen ute i ni kamper. Så kom retretten fra VM-troppen denne uken.

Unibet: Sjekk ut velkomsttilbud

Real har klart seg bra også uten toppscoreren, men har fått en brysom konkurrent i Barcelona om La Liga-tittelen. Når det spisser seg til i Champions League, er gamechanger Benzema spilleren Ancelotti ønsker seg ute på kamparenaen. Det er derfor foruroligende for Real-manageren at 34-åringen frivillig har trukket seg fra VM-spill etter å ha vært utestengt fra landslaget i en halv evighet. Dette er alt annet enn et godt tegn for Ancelotti for resten av sesongen.

Ifølge spanske Sport har Real Madrid fått tilbud om å hente Ronaldo «hjem». Dette er ikke noe nytt at CR7 linkes til kongeklubben, men denne gangen er situasjonen en annen. Det spanske mediet hevder Real har fått tilbud om Ronaldo på en korttidskontrakt.

For Ancelotti kan dette være en angrepsforsterkning for resten av sesongen, som Real trolig uansett må hente inn på grunn av Benzemas skade. Ronaldo har blitt flere hakk ydmykere etter noen måneder hos Erik Ten Hag, pluss at CR7 MÅ vise han leverer for å holde liv i legenden om den aktive Ronaldo. En kombinasjon som kan bli verdifull for Ancelotti.

Ronaldo har med intervjuet i tillegg sikret at Man United ikke kommer til å holde igjen på exit fra Premier League (og unna rivalen Chelsea), selv med kontraktsutløp først til sommeren. Dette er et tilbud Real Madrid kan si ja til. Om det er rett valg for Ancelotti, det er et annet spørsmål.