Ten Hag skal bygge det beste midtforsvaret. (foto: united, twitter)

VM-sluttspillet er og blir det største og mest finpussede utstillingsvinduet for spillerne. For klubbene er dette den perfekte muligheten til å se sine potensielle signeringer in action under det største presset. Manchester United har alle planer om å være aktive på overgangsmarkedet de neste vinduene og følger ekstra nøye med på alle bevegelsene. Spesielt fire landslag får mye av fokuset.

Det er Footballtransfers som har laget lista over United-mål som nå løper rundt i landslagsdrakt i ørkenvarmen.

LES: Manchester United og Atlético Madrid vil begge ha den spanske landslagssjefen

Her er lista:

På topp står de nederlandske spillerne: Senterforward Cody Gapko og midtstopper Jurrien Timber, Frenkie de Jong er heller ikke helt avskrevet.

Argentinas kamper blir også fulgt med vidåpne speiderøyne. Med Ronaldo på snarlig exit og en utfordring på topp, er også Inters Lautaro Martinez godt inne på radaren. Den sentrale midtbanespilleren Enzo Fernandes har utviklet seg ekstremt hos Benfica denne sesongen, 21-åringen følges også nøye når han får muligheten i den argentinske drakta.

Ifølge Footballtransfers har Man United-speiderne også fått sansen for Kim Min-Jaes hos Napoli. Den sør-koreanske midtstopperen skal få teste seg mot angrepet til Portugal, Uruguay og Ghana.

Man United kommer heller ikke utenom Portugals kamper. Ronaldo er historie, men keeper Diogo Costa har vært outstanding for Porto, nå skal den potensielle arvtageren til David de Gea teste seg under det største presset i fotballverden. Joao Felix har også vært fast på radaren til de røde djevlene, i Portugal-drakta får vi se om 23-åringen har mer enn han viser hos Atletico.

Selv om tidligere Ajax-fulllback Sergino Dest ikke fant veien til Old Trafford i sommer da Barcelona var klar for å sende amerikaneren på utleie, er det likevel en link til Ten Hag. I åpningskampen mot Wales (1-1) viste Dest han holder et høyt nivå.

En samlepost nederst på lista er tidligere United-linkede: Memphis Depay (Nederland), Eric Maxim Choupo-Moting (Kamerun), Youssoufa Moukoko (Tyskland) og Issahaku Katawu (Ghana).