Beckham vet å omgi seg med superstjerner som Tom Brady. (foto: inter, twitter)

Da intervjuet med Cristiano Ronaldo kom på lufta, hadde David Beckham allerede vært på telefonen med agent Jorge Mendes og representantene. No worries, Cristiano can come to Miami, kan vi forestille oss det kom fra Mr. Beckham. Det engelske fotballikonet har siden Inter Miami ble grunnlagt i 2018 lagt ut at han skal sørge for at de største stjernene velger MLS-klubben for sine siste sesonger. Nå kan det faktisk også skje.

Ronaldo har ikke noe valg om å holde trøkket oppe, han må rette opp imaget sitt og avslutte på topp, en overgang til MLS til sommeren er derfor uaktuelt. Messi, derimot, der er noe på gang. De siste ukene har argentineren lagt ut om at familiens hensyn nå skal settes først og at han ikke har så lenge igjen av karrieren.

LES: PSG åpner for salg

Til sommeren løper kontrakten ut hos PSG hvis Messi ikke foretar seg noe, en retur til Barcelona vil kreve at han utsetter seg selv og sin familie for nok et vanvittig press som fotball-messias som returner til Camp Nou og skal redde klubben.

De siste uttalelsene til Messi kan heller tolkes i retning en drastisk nedtrapping tilsvarende den David Beckham selv gjorde da han «trakk seg tilbake» til LA Galaxy i 2007, etter å ha spilt under den varmeste spotlighten hos Manchester United og Real Madrid.

Den spanske journalisten José Alvarez hevder i et intervju med El Chiringuito han kan bekrefte at Bechams Inter Miami har startet forhandlingene med Messis representanter om signering i 2023. Vinner Argentina VM, skal dette også være med på å dytte Messi mot en allerede planlagt nedtrapping.

David Beckham er i ferd med å lande den største signeringen av dem alle. Dette kan skje.

LES: Har funnet erstatter for Diego Simeone