Cody Gakpo scorer uansett drakt.

Manchester United hadde nesten undertegnet en avtale med PSV Eindhoven venstreving Cody Gakpo i sommer før de istedenfor gikk en manager Erik ten Hag kjente veldig godt, Ajax stjerne Antony. Nå har Gakpo sagt at han like gjerne vil spille for Liverpool eller hvem som helst av de store.

Erik ten Hag på plass på Old Trafford startet umiddelbart arbeidet med å plynde talent fra hjemlandet Nederland.

Gakpo og Antony, var på toppen av listen, men United betalte 100 millioner euro for Antony og brukte resten overgangsbudsjettet på andre områder av troppen.

Les: Ringer Claudio Ranieri som har reddet dem en gang tidligere

Gakpo uttrykte sin skuffelse offentlig den gangen, men har fått hodet på plass og bidratt med 13 mål og 17 assists fra bare 24 kamper for PSV denne sesongen. Han ble ikke overraskende tatt ut til Louis van Gaals VM-lag.

«Jeg tror på slutten av denne sesongen at jeg vil være klar til å ta det steget,» sa han til den nederlandske kringkasteren NOS da han ble spurt om å flytte til Premier League enten i januar eller neste sommer. «Jeg føler at jeg allerede var slik i begynnelsen av denne sesongen, men etter denne sesongen er jeg enda mer klar til å ta et steg.»

Les: Sky Sports: Vil hente Marcelo Bielsa tilbake til Premier League

Gakpo åpen for alternativer
Det skrittet er kanskje ikke lenger med United, men Gakpo er nå åpen for å flytte andre steder.

«PSV var alltid drømmeklubben min,» fortsatte den Eindhoven-fødte kantspilleren. «Jeg har egentlig ikke en for resten. Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United, Manchester City og Liverpool – det ville vært en ære å spille der, men jeg må også se hva slags lag jeg best kan oppnå mitt mål.»

Mens Gakpos tall denne sesongen har vært ekstraordinære; har Alejandro Garnacho sin suksess på Old Trafford gjort at Manchester United kan bestemme seg for å fokusere på andre områder av troppen deres i vinterens overgangsvindu.