Claudio. (fra watford, twitter)

Du må ta på deg eventyrbriller hvis du skal finne en vei for Sampdoria å overleve i Serie A. – Det er bare spilt 16.kamper som absolutt alt er mulig, men laget ser ut til å være like gamle i beina som manageren de ønsker å hente inn for å redde dem.

Sampdoria med bare 6.poeng på 15.kamper har tatt kontakt med Claudio Ranieri som ledet laget mellom oktober 2019 og juni 2021 før han på katastrofalt vis overtok Watford som ville bort fra Championship og tilbake i Premier League.

Les: Sky Sports: Vil hente Marcelo Bielsa tilbake til Premier League

Denne sesongen har vært en katastrofe for Sampdoria. I oktober ble Marco Giampaolo sparket til fordel for den tidligere Inter Milan-spilleren Dejan Stankovic. Serberen har ikke klart å snu flisa, der laget for øyeblikket ligger nest sist på Serie A-tabellen med fire tap på rad.

Det er ikke noe nytt for Sampdoria å være i krise, jeg kan ikke komme på noen managere i nyere tid som har vært ansatt etter en grundig ansettelsesprosess.

Tapet mot bunnrival Lecce hjemme lørdag kan ha vært dråpen. Nå melder Sky Sport Italias Gianluca Di Marzio at klubben jobber med å hente inn sin tredje manager denne sesongen. Claudio Ranieri har blitt identifisert som erstatter for Stankovic. 71-åringen har ledet en rekke store klubber, men mest kjent her hjemme er han for hans mirakuløse Premier League mesterskap som manager for Leicester City.

Les: Verdens 10. rikeste mann interessert i Liverpool