Rick Karsdorp

Det er helt tydelig Roma ikke gjør det bra om dagen og det er alle sin skyld foruten Roma manager Jose Mourinho, han er tross alt «the special one». – Siste kamp i Serie A før VM pausen er i dag. Et VM som av naturlige årsaker ikke akkurat bedrer på stemmingen i den fotballgale nasjonen.

Roma prøver å få tiden til å gå med vennskapskamper i Japan. – Der kan de sikkert drive med noen tillittbyggende øvelser på et lag som ikke presterer og som vet, hvis de gjør en tabbe blir kastet under bussen av sin manager.

Roma ligger før dagens kamp mot Torino på 7.plass i Serie A.

Les: Sky Sports: Vil hente Marcelo Bielsa tilbake til Premier League

Den nederlandske høyrebacken Rick Karsdorp har blitt kraftig kritisert den siste tiden. Ikke minst av manager Jose Mourinho. Etter Roma sin 1 – 1 kamp mot Sassuolo på onsdag hadde portugiseren følgende å si: «Jeg hadde 16 spillere på banen her i kveld, og jeg likte innstillingen til 15 av dem. Jeg har bedt ham finne en ny klubb i januar, men jeg tror ikke det vil skje»

Men det ser i følge La Gazzetta dello Sport at de to ikke trenger å slite med hverandre så mye lenger. Det er nå en mulighet for at Rick Karsdorp som bare har spilt for Feyenoord og Roma i hele sin karriere forlater Stadio Olimpico så snart vinduet åpner.

Juventus som har spesialisert seg på å lukte ut en god deal følger situasjonen tett og vil komme med en løsning overfor Roma i løpet av noen dager. Et salg vil koste 17 millioner euro i følge ekspertene, det er penger Juventus vil slippe å betale, så vi snakker trolig om et utlån.

Les: Verdens 10. rikeste mann interessert i Liverpool

Siste fra Roma er imidlertid at de har til hensikt å reintegrere eks-Feyenoor spilleren og jobber allerede med å endre forholdet mellom Rick Karsdorp og «The Special One»

27-åringen har dukket opp i elleve kamper for Roma denne sesongen.