Erik ten Hag og Manchester United henter Pulisic på lån?

Det er bare en sjanse for at Manchester United kan få igjen de 85 millioner euroene de betalte til for Harry Maguire i 2019. 29 åringen er nødt til å briljere i fotball VM han ikke var vist siden han ble hentet fra Leicester.

Harry Maguire er favorittspilleren til engelsk media å henge ut når det ikke leveres på kamparenaen, når han ikke får spille – eller tar seg en fest på en gresk ferieøy. Med Erik ten Hag som United-manager har det også blitt nok av førstesidestoff.

Maguire startet sesongen, ble erstattet etter de strake tapene, etter dette snudde det for United. Dermed br 29-åringen stående som symbolet på det som ikke stemte hos de røde djevlene. Så kom hamstringskaden som holdt kapteinen ute frem til siste kamp mot West Ham i slutten av oktober.

Les: Sky Sports: Vil hente Marcelo Bielsa tilbake til Premier League

Det store spørsmålet er om en av byggesteinene i United-forsvaret de siste sesongene har noen fremtid hos Ten Hag. Ifølge The Guardian har nederlenderen sendt signalet at han ønsker Big Harry ut for salg i sommer. Engelskmannens «sluggish pace» er et problem for manageren, ifølge den engelske avisen ser ikke Ten Hag Magurie som et reel konkurranse til førstevalgene Raphael Varane og Lisandro Martinez.

LES: Overraskende åpen om fremtiden til Donny van de Beek: – Det blir ikke lett

Erik ten Hag har så langt vært motstander av et salg, det skal ikke være tilfelle lenger.