Scared, Potter? (sorry, vi kunne ikke dy oss.)(foto: chelsea, twitter

Chelsea-eier Todd Boehly gikk med største selvtillit inn som fungerende sportsdirektør etter at det ikke lenger var naturlig at Marina Granovskaia, en av de beste i jobben, fortsatte på Stamford Bridge. Amerikaneren fikk så til de grader kjørt seg i jobben. Den ene etter den andre «sikre» signeringen forsvant til Barcelona og andre rivaler, sommerens overgangsvindu ble svindyrt for Chelsea, så langt har handlerunden på et par milliarder ikke gitt resultater. Så hentet Boehly inn Graham Potter.

Suksesstreneren hos Brighton and Hove Albion har fått ekstremt mye ut av «lite» hos Premier League-klubben fra badebyen Brighton. Hos Chelsea har samme trener fått lite ut av ekstremt mye.

LES: Snuoperasjon som varsler Premier League-tittel

Vi er tilhengere av å gi managere tid på seg, Graham Potter ble kastet inn i en rimelig kaotisk situasjon på Stamford Bridge. Likevel, for Todd Boehly og de nye Chelsea-eierne handler det ikke om å bruke tid. Investeringen taper seg i verdi i takt med tapte kamper, etter lørdagens 1-0 tap mot Newcastle, har Chelsea tapt tre kamper (eks kamper avgjort på straffekonk) på rad for første gang på 20 år.

Med Arsenal og Manchester City allerede umulige å ta igjen for Chelsea, gjenstår to billetter til Champions League neste sesong. Heller ikke disse virker tilgjengelige.

(fra google)

Det som for Chelsea-supporterne var ekstra urovekkende, var spillet mot Newcastle. Cesar Azpilicueta og Kalidou Koulibaly taklet ikke presset fra Newcastle, og spilte som de aldri skulle ha gjort seg fortjent plassen i førsteelleveren. På topp ble Broja enkelt nøytralisert, mens Mason Mount og Gallagher ikke var i nærheten av å gi ham støtte og bygge opp angrep.

LES OGSÅ: Ringer Claudio Ranieri som har reddet dem en gang tidligere

Vi håper Graham Potter får tid og tålmodigheten han fortjener, men de nye Chelsea-eierne trenger snart en ny syndebukk etter at Thomas Tuchel hastig ble kastet ut av Stamford Bridge. Tikk-takk, tikk-takk.