Benjamin Sesko er tapt for Manchester United.

Manchester United-fans vil ha «overnaturlig talent» Benjamin Sesko etter at han scoret mål for historiebøkene mot Liverpool. Vi skjønner dem godt, men talentet som sammenlignes med Erling Braut Haaland i spillestil skal foreløpig ikke være på boka til Manchester United manager Erik ten Hag.


RB Salzburgs slovenske supertalent har allerede i en alder av 19 år en brutal avslutning foran mål. Noe som ble svært tydelig i sist onsdags kamp mot Liverpool.

Les: Forhandlingene som ikke lover bra for Alexander Sørloth

I det 30. minutt på Red Bull Arena i Salzburg brøt den seks fot fire-angriperen forbi Ibrahima Konate før han løp mot mål. Han så opp, fant lagkamerat Noah Okafor og fortsatte løpeturen.

Okafor returnerte tjenesten med en flott pasning før Sesko lett forbi Adrian. Han viste frem kraft, hurtighet og ro for å gi Salzburg ledelsen, og hans bidrag gikk ikke upåaktet hen.

LES: Chelsea har fått klar beskjed: – Ikke til salgs!

Sesko fortsatte å forårsake noen alvorlige problemer for Liverpools backlinje i åpningen 45. Faktisk, bare et par minutter før pause, tok tenåringen en dristig ferdighet for å beholde besittelsen.

Etter å ha hentet ballen ned fra det høye med en behendig berøring, fortsatte han å sende James Milner «for en hotdog» med en utrolig Zidane-lignende sving.

Til og med kommentatorene fra Liverpool TV, som tidligere sa de var «usikre» på evnen hans, berømmet sloveneren for hans raske føtter i et trangt område.

Les: Spansk media: En av Premier Leagues beste er enig med Barcelona

«Jeg vil gi ham fordelen av tvilen,» sa de. – Jeg var ikke helt sikker i starten.

Som nevnt tidligere har Football Manager-favoritten Sesko blitt koblet til en overgang de siste ukene. Overgangsekspert Fabrizio Romano hevder Manchester United er «godt informert» om spilleren og anser ham for å være «virkelig talentfull»,

Det kan fort endre seg, Newcastle skal være på ballen og villig til å tilby en seks års kontrakt.

Fantasy Premier League er tilbake! Her er vårt beste tips!

19-åringen forklarte i et intervju om sammenligningen med Haaland: «Slike sammenligninger motiverer meg og gir meg energi. De representerer ikke press. Jeg vil lytte og lære så jeg kan bli enda bedre enn han er.

«Mine lagkamerater i klubben forteller meg at Haaland og jeg er veldig like, spesielt når det gjelder hastighet. De fleste av dem forteller meg til og med at jeg er bedre enn ham!»

Husk navnet.